САМО В 7DS: Удивително интервю на Виктор Скрипник! Отдавна за ЦСКА не бяха говорили така в Европа

37

Бившият треньор на Вердер и Рига и настоящ на Зоря Виктор Скрипник показа невероятно уважение към ЦСКА. На днешната си официална пресконференция наставникът говори като за европейски гранд!

„Очаква ни мач на истината! Вече 3 седмици играем официални срещи, но утре е финалът на всички тях. Най-важната! И двата отбора искат да продължат и ще преследват своите шансове. Не очаквам от ЦСКА подаръци, каквито имахме от Будучност. Това е друг съперник. ЦСКА е клуб от сериозно европейско ниво и ще иска да поправи домашната си грешка. Но пък ние трябва да пишем история, да правим име като ЦСКА, да продължаваме напред“, сподели Скрипник.

„Естествено радваме се на резултата в България. Но и съперникът ни пристигна пределно мотивиран. Разбират, че без отбелязан гол няма как да продължат. Но пък ние четем чуждестранна преса. Знаем, че сега трябва да се пренастройват. Срещу Лудогорец играха в друга схема. Дали ще излязат с нея отново, ще покаже времето, но лично аз не вярвам“, показа отлично познаване на ЦСКА Виктор Скрипник.

„ЦСКА е известен европейски клуб. Във времето на интернет можеш да видиш всичко. Сигурно и те знаят за нас и последната подробност. Утре е просто второто полувреме на една голяма битка, но в същото време и съвършено различна история в сравнение със София“, добави още наставникът на Зоря. И разкри, че отборът му не е тренирал дузпи: „Там е до късмет. Надявам се мачът да не влиза в такива релси“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ