Шокиращо от Запорожие: Цивилни ченгета не дават на ЦСКА да излиза от хотела, може да се пролее кръв

7 Dni Sport14.08.20190
петър занев

При пристигането си на аерогарата в Запорожие и настаняването си в автобусите, българската група – фенове, журналисти и гости на ЦСКА, която придружава отбора за утрешния мач, бе предупредена от български цивилни полицаи, които ще придружават делегацията, да не напускат хотела си по време на престоя в град Запорожие, алармира пратеникът на радио „Дарик“ Ники Александров.

Причината е, че има информация за радикално настроени местни националисти, които са доста враждебно настроение към българския отбор и неговите гости предвид проруските настроения в България и предвид продължавашия и тлеещ конфликт между Украйна и Русия, който принуждава отбора на Зоря да не играе в своя район.

Съветите към българите са да не се разхождат из центъра, да не посещават заведения, да не влизат в диалог с местни жители и по възможност да използват английски език или друг чужд език, а не руски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ