Добра новина за Люпко! ЦСКА се подсилва със страхотен нападател за дербито с Левски

7 Dni Sport14.08.2019
ЦСКА - Етър, контрола, Енрике Рафаел, Николай Бодуров

Крилото на ЦСКА Енрике Рафаел се доближава до завръщане на терена, но шансовете му да се появи още срещу Арда в неделя са минимални. Бразилецът ще стартира пълноценни занимания през тази седмица след месец и половина възстановяване от контузия в коляното.

При всички положения Енрике ще е на линия за първото за сезона дерби с Левски.

Енрике получи травмата по време на летните проверки и се очакваше да е на линия в началото на август, но завръщането му се проточи. Ако не се появи в игра срещу Арда, бразилецът ще запише първи минути след контузията в 7-ия кръг, когато ЦСКА гостува на Дунав – на 25 август, неделя.

25-годишният флангови състезател често е измъчван от травми. Той е участвал в едва 36 от всички 77 възможни мача в елита, откакто беше привлечен през лятото на 2017-а. Отсъствието на Енрике обаче беше продиктувано не само от контузиите му, но и от това, че нямаше паспорт от ЕС. Бразилецът получи българско гражданство през миналия сезон и този проблем отпадна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ