Нов режим на „Тича“, повече няма да има тайни биячи! Първият печеливш – Лудогорец

7 Dni Sport14.08.2019
черно море - славия

Черно море въвежда нова организация за домакинските си мачове, която влиза в сила от предстоящата в неделя срещата от 6-ия кръг на Първа Лига с Лудогорец на стадион “Тича”, обявиха варненци. Причината за промените е наложеното наказание от БФС след мача със Славия, когато шеф на домакините нахлу в съблекалнята на „белите“ и улови играч за гушата. Черно море пък бе наказан, защото биячът не бил…обозначен като длъжностно лице.

На служебния вход и паркинг, достъп ще получат само технически и служебно ангажирани лица, включително и акредитирани журналисти, свързани с провеждането на двубоя. Няма да бъдат допускани привърженици, включително и тези с VIP абонамент.

Те ще влизат през входовете на стадиона от към бул. “8-ми Приморски полк” (за зоната под козирката), от към бул. “Никола Вапцаров” (за сектора до агитката на домакините) и на кръстовището между двата булеварда за гостуващите фенове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ