Бруно Акрапович даде големи надежди на черно-бял Пловдив за мача утре във Франция

7 Dni Sport14.08.2019
ЦСКА Локомотив Пловдив (20)

Наставникът на Локомотив (Пд) – Бруно Акрапович говори пред медиите на заминаване за Франция. Утре „смърфовете“ се изправят срещу Страсбург в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща завърши със загуба 0:1 за „смърфовете“, но думите на наставника вдъхват надежди на черно-белите фенове.

 

„Големи, големи са очакванията ми. Очаквам хубав мач, особено след добрите мачове, които изиграхме в последно време. Ще дадем всичко от себе си, ще направим всичко възможно, за да можем да преминем в следващия кръг. Момчетата искат, аз искам, затова се надявам да направим хубав мач“, сподели наставникът.

„Шансовете са както и в миналия мач, видяхте, че дори с 10 души можем да направим специални неща. Съперникът е много класен на хартия. На терена обаче не признаваме никого като фаворит. Важно е да си свършим работата“.

„Видях слаби страни на Страсбург, има някои неща, които трябва задължително да направим, за да вкараме гол. Ще бъде интересен мач“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ