Хайде гонете го, тоя, Черняускас от ЦСКА! Некадърник та…без него не може

8

Той е вечния виновник в ЦСКА. Не, че понякога не дава поводи, но едва ли са повече от на всички останали. За сметка на това е направил за ЦСКА повече от всички останали.

Той е Витаутас Черняускас, момчето за измиване на ръце, съвести и каквото ви дойде в Борисовата градина.

Разчекнаха го след отпадането от Ботев Пловдив. А никой не каза дума за Любо Пенев, че при аванс в резултата и човек повече не направи необходимото някой да застане просто да пречи на Кристиян Димитров…

Разпънаха го след автогола с Левски, разпъват го след всяка загубана точка. И не си дават сметка, че всяка спечелена е на ръцете му!

Тази година ЦСКА оцелява в Европа, заради него и Евандро. Този сезон ЦСКА се събуди в първенството, заради него и Евандро. Спомнете си какво извади в последните два ключови мача – със Зоря и Лудотгорец. Да не говорим какви ги сътвори с Осиек. Той е човекът, на когото делиорманската голова машина не може да вкара гол!

Затова оставете го на мира. Вече направи за ЦСКА достатъчно. Ако и вие направите толкова…

Има и друг вариант. ЦСКА го маха веднага. Радостни ще има. Седмица-две. После всички ще искат Черняускас. Както се получава сега. Седмица го псуват, три го искат.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ