Жив е, бе, жив е! Григор Димитров се бори епично в Синсинати! Уникален мач!

григор димитлов

Григор Димитров живна! Вярно, българинът отпадна на турнира в Синсинати в първия кръг и повече трудно ще влиза в основната схема на такива надпревари, но пък показаното и битката, която даде ни връща вярата в него.

Спря го човекът, който го бие под път и над път тази година – Стан Вавринка.

Всичко започна много  добре. Гришо най-накрая напомпа мускули и взе първия сет с 7:5, като проби в последния възможен момент. След това обаче Вавринка бързо си върна инициативата – 6:4.

А накрая бе убийствено – 5:2 и уж успех за Вавринка, но Гришо се надигна. И се случи чудото – два пробива, 3 гейма в които видяхме Григор в световната му величина и 5:5!

Това обаче не беше всичко от един от най-удивителните тенис-мачове тази година. Григор загуби подаването си и пак всички го отписаха. Но при 5:6 беше фантастичен и хвърли мача да се решава от тайбрек – 6:6.

В него обаче по-добрата момента форма на двукратния носител на трофеи от Големия шлем си каза думата и Вавринка продължава напред след този фантастичен мач. Дори и в тайбрека обаче видяхме нов Гришо. Падаше с 1:4, докара до 3:4 и два негови сервиса, но…4:7.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ