Няма такава комедия! Клубът на Бойко Борисов няма да излезе срещу Левски, „сините“ оглавяват служебно Първа лига

Паулиньо

Комедията, наречена „Първа лига“, достигна връхната си точка! Ръководството на Витоша (Бистрица), където почетна картотека има премиерът Бойко Борисов, обяви, че мачът с Левски ще бъде бойкотиран и няма да се проведе, ако не им бъде позволено да домакинстват на своя стадион в Бистрица. Така „сините“ ще оглавят макар и за кратко по служебен начин Първа лига.

Ето какво написаха бистричани:

„През последните четири години ръководството на Витоша (Бистрица) и в частност президентът на клуба Сергей Ташков непрестанно полагат неимоверни усилия, за да подобрят материалната база на клуба и да предложат не само на футболистите на Витоша, но най-вече на съперниковите играчи, треньори и ръководители комфорт и истинско удоволствие от провеждането на мачове на стадиона в Бистрица.

В тази връзка ръководството на клуба е дълбоко разочаровано от поредното решение за кой ли път да не ни бъде позволено да приемем Левски на собствения си стадион „Витоша“. Двубой, който ще се превърне в истински празник за клуба и ще предложи невероятна атмосфера и за феновете на „тигрите“, и за феновете на „сините“ на изцяло футболното съоръжение в Бистрица.

Едно домакинство на Националния стадион не само че не предизвиква сериозен зрителски интерес, което води до липса на каквато и да е атмосфера, от което страдат най-вече футболистите, но и струва на клуба над 20 хил. лева, които трудно могат да се възстановят от приходи от билети, което реално е единственият начин за финансови постъпления.

До момента независимо срещу кой отбор е играл тимът на Витоша на домашна сцена, ръководството на клуба се е справяло отлично с организацията и е предоставяло едни от най-добрите условия за подготовка и провеждане на футболен двубой от елита на България.

В тази връзка клубът е категоричен, че ако не му бъде позволено да приеме Левски на собствения си стадион в Бистрица, то срещата ще бъде бойкотирана и съответно няма да се проведе.

С уважение,

Ръководството на Витоша (Бистрица)“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ