Треньорът на непобемите от Луганск се притесни: ЦСКА идва още по-силен за реванша със Зоря

цска - зоря

Треньорът на Зоря (Луганск) Виктор Срипник коментира победата с 3:1 над Колос (Ковальовка) в украинското първенство. Съперникът на ЦСКА в Лига Европа вече е в серия от 6 поредни срещи без поражение във всички турнири.

“Натрупаха се доста мачове в рамките на две седмици, но ние издържахме на умората и слънцето. Хубаво е, че имаме играчи, които могат да вкарват от 30 метра. Аз обаче искам да видя още по-високо качество на футбола. Вярно е, че сега резултатът е най-важен. Рано или късно нашите грешки може да бъдат наказани, но не мога да виня играчите за нищо. Има върху какво да работим”, заяви Скрипник.

 

СЛЕДЕТЕ И ДНЕС ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ЗА ЦСКА В НАЙ-ЧЕРВЕНИЯ САЙТ – ТУК

 

“От България летяхме директно за мача. Сега момчетата са радостни, защото ще получат почивка. После чакаме ЦСКА в четвъртък. Българите няма да се предадат и ще дойдат при нас още по-силни. Когато имаме седмица пауза между двубоите, можем да говорим за качество. Сега сме седнали на два стола. Миналата година Зоря загуби точки в Украйна заради мачовете в Европа, но не искам същото да се случи сега”, добави Скрипник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ