Берое ли е новия фаворит за голям съперник на Лудогорец в битка за титлата!? Директор обеща нещо голямо

18

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви амбициите на клуба да постигне нещо голямо през настоящия сезон в Първа лига.

Берое постигна страхотна победа с 3:1 срещу Левски при съботното гостуване на „Герена“, като головете отбелязаха Педро Еуженио и ветеранът Мартин Камбуров, който се отчете с 2 попадения.

„Още преди двубоя бях сигурен, че ще се представим добре. Спечелихме убедително с 3:1 и нямах никакви съмнения във възможностите ни. Единствено имах леки притеснения, че заради първото място и първото място в класирането ще има еуфория в техните редици и лека съдийска подкрепа. Момчетата ни бяха на много високо ниво и се надявам да осъзнават, че сега е моментът за постигането на нещо голямо. Всички вече се съобразяват с Берое и ще излизат пределно мобилизирани срещу нас.

 

СЛЕДЕТЕ И ДНЕС ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО ЗА БЕРОЕ В НАЙ-ЗЕЛЕНИЯ САЙТ – ТУК

 

Съдбата ни дава шанс да се изправим последователно срещу двата дразнителя за старозагорската публика – Левски и Ботев (Пловдив) и се надяваме да ги зарадваме отново.

Победата срещу Левски няма да ни отнеме вниманието от срещата с Ботев. Не се заблуждаваме от загубата срещу Царско село, срещу нас „канарчетата“ ще са съвсем различен отбор“, каза Грудев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ