Кой сложи мъжа на секретарката на Бойко Борисов да се учи начело на Ботев Пд!?

7 Dni Sport11.08.2019
Жребий (12) адалберт зафиров

Ботев Пловдив е в невиждана криза! 5 кръга са безкрайно малко време за чак такава тежка присъда, но тенденцията не е от вчера и днес. Тя е още от края на миналото първенство и продължава застрашително да се развива. Та някой спомня ли си след 5-и кръг Ботев да е два пъти по-близо до изпадащите, отколкото до Топ 3!?

Има една генерална причина делата в „Коматево“ да не вървят и това е Адалберт Зафиров. Какво прави този парашутист начело на славния пловдивски клуб!?

Та върха в неговата управленска кариера е, че го даваха по телевизията, когато преди 3 лета застана начело на отцепилия се ЦСКА 1948. Тогава Домусчиев го сложи начело с надеждата, че съпругата на Зафето ще даде едно рамо на отцепването пред началника си. А началник на секретарката Зафирова е самият Бойко Борисов.

Само с неговия дебел пръст може да се обясни пристигането на Зафето в Ботев. Собственикът на „жълто-черните“ Георги Самуилов (стига да не е лице назаем), така и не обясни какво чак толкова го е впечатлило в трудовата биография на директора Зафиров. Мълчат и останалите фактори в Ботев. А мълчанието им не е нищо друго, освен мълчаливо признание, че нямат нищо общо с този самодеец.

При това положение има ли смисъл да питаме кой е виновен за идиотската селекция в Ботев това лято!? Резултатите от нея тепърва ще мъчат жълто-черните.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ