И Евандро ли ще се маха от ЦСКА!? Вижте кой ще е довечера на мача

евандро

Редица чужди агенти ще присъстват на мача между Лудогорец и ЦСКA тази вечер в Разград. Целта на повечето от тях ще бъде Евандро, който вече има 6 гола с екипа на ЦСКА.

Бразилецът е автор на всяко от предходните 5 попадения на „червените“, като беше точен за 1:0 над Осиек, 2:1 над Славия, 1:0 над Ботев (Враца) и 1:1 със Зоря (Луганск). Бразилецът не само че се намира във формата на живота си, но и е на отлична възраст – 22 години. Затова не е случайно, че вече привлича доста сериозен интерес. Той се изявява успешно и на международната сцена, а не само в първенството, което още повече вдига акциите му. Головете му срещу Осиек и Зоря бяха впечатляващи и са провокирали интереса на редица чужди агенти. Емисари ще наблюдават играта и на двама футболисти на Лудогорец, които може да бъдат трансферирани до края на август.

Евентуалният опонент на ЦСКА в плейофите на Лига Европа – Еспаньол, пък ще изпрати свой разузначава на двубоя в Разград днес. Испанците ще имат представител и на шампионатната среща на Зоря с Колос (Ковальовка). Съгледвач на клуба от Примера дивисион ще присъства и на реванша между украинците и ЦСКА, пише „Тема спорт“.

Еспаньол на практика си подсигури класирането за плейофите, след като в първа среща от 3-ия кръг победи Люцерн като гост с 3:0. Преди това испанците се справиха с лекота и с исландския Стярнан и вече чакат победителя от Зоря – ЦСКА. Каталунският тим завърши 7-и в Ла Лига през миналия сезон. Първият му двубой от шампионата е на 18 август, неделя, от 20:00 часа срещу Севиля у дома. Ако ЦСКА се класира за мачове с Еспаньол, те ще се проведат на 22 и 29 август. Между двете срещи каталунците гостуват на Алавес.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ