Боби, ти си страшна делиорманска мастия! Видя ли днес покушението срещу ЦСКА?

7 Dni Sport08.08.2019
цска - зоря 2

ЦСКА няма никакъв шанс в Европа, дойдат ли мачове на истината. Левски – също. Който и да е друг български отбор – и той. Борислав Михайлов и цялата му гелосана шайка из разните комисии на УЕФА работят само и единствено за Него, Кирил Делиормански.

Прави ли ви впечатление, че в последното десетилетие, ако има български отбор, радвал се на съдийски комфорт, и това е Лудогорец. Всеки сезон, всеки мач, всяка минута! Това няма как да стане без съдействието на Борислав Михайлов. Очевидно Фалшивата коса се е дал под аренда на Лудогорец. Дето се вика, мастийства в полза на олигарха.

А останалите? Останалите да го духат. В миналия етап гонят Живко Миланов в Кипър, без дори да има фаул. Днес истинско покушение срещу ЦСКА. Махни я дузпата, може да се даде, може да не се даде. Тенденцията беше друга и нервира врял и кипял човек като Любко. Всяко нарушение, отсъдено или неотсъдено, подсказваше, че меката швейцарска китка си има фаворит. И този фаворит не беше ЦСКА.

Миналата година друг футболен травестит дойде и уби ЦСКА срещу Копенхаген на „Васил Левски“. Пак с двойни стандарти. Ама така ще е! То у нас Перуката с двоен стандарт, какво да искаме от Европата? Явно там на квотен принцип Боби каквото е имал да го направи, направил го е. И квотата е винаги за един.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ