Какво се случва в ЦСКА!? В последните няколко часа е страшно!

7 Dni Sport07.08.2019
цска - осиек

Феновете на ЦСКА са готови за битка! И един по един се вливат в червената армия, която в четвъртък ще превърне в ад за играчите на Зоря стадион „Васил Левски“.

7DniSport.bg научи, че само няколко часа, след като от ЦСКА излязоха със съобщение за продадените до момента билети, още над близо 2 500 входни талони са преминали в ръцете на свои притежатели. До довечера се очаква общата бройка на продадени билети да премине 15 000, а в четвъртък на стадиона да са над 20 000!

Ето и съобщението на ЦСКА, което активизира запалянковците:

„Армейци,

Пред прага сме на поредната европейска битка.

До момента повече от 9300 червени сърца взеха своя билет за мача срещу Зоря (Луханск).

Със вас зад гърба си, нашите футболисти знаят, че няма препятствие, което да им се опре. Червената публика отдавна е вдигнала летвата твърде високо за останалите фенове у нас, а в Европа продължава да демонстрира мощта си. Червеният юмрук е готов да нанесе своя пореден удар – в четвъртък вечер, 8 август, на Националния стадион „Васил Левски“, който преди години беше гробница на шампиони, след като ЦСКА записа знаменити победи над Аякс, Байерн, Нотингам и Ливърпул.

Сега няма да е по-различно.

Нека заедно защитим честта на родината, честта на България!“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ