Докъде се докара Левски!? Треньорът на хотелски отбор се заканва: Винаги може да вземем нещо от тях

7 Dni Sport04.08.2019
Царско село шампиони 5

Наставникът на Царско село Никола Спасов обяви преди утрешния мач между неговия тим и Левски, че винаги може да се вземе нещо от сините, особено сега, когато са разколебани. Специалистът обаче допълни, че Левски се мобилизира в трудни моменти и не очаква много слаби моменти в играта на българския гранд.

“Шансове за успех винаги има, въпреки че не започнахме по най-добрия начин в първенството. След слабия мач в Русе момчетата започват да се адаптират. Трябва им още малко самочувствие и увереност. Винаги може да се вземе нещо от Левски. Особено когато са разколебани малко или много. Отбор като Левски винаги се концентрира и мотивира допълнително в слабите си и лоши моменти. Ние сме длъжни да играем във всеки мач на върха на възможностите си. Надявам се да вземем нещо от Левски.
Очаквах с всеки изминал мач да станем по-добри, въпреки че това не се получи в третия кръг. Трябва да преодолеем тези психологически моменти.
Сега за първи път нямаме проблеми с контузени футболисти. Длъжни сме да се раздадем максимално срещу Левски.
Очаквам един променен Левски – и като футболисти, и като състав. Не вярвам да има много слаби моменти в играта на Левски”, каза Никола Спасов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ