Лудогорец преотстъпва двама! Новак в елита напира за халф на орлите

Лудогорец - Ботев Враца (2) Серкан Юсеин Андреас Васев

Двама футболисти на Лудогорец може да бъдат преотстъпени, след като не попадат в плановете на старши треньора Стойчо Стоев. Това са халфовете Доминик Янков и Серкан Юсеин. Първият е желан от Ботев Враца и в най-скоро време се очаква двата клуба да се разберат.

Орлите вече дадоха състезател на врачани – защитника Венцислав Керчев. Серкан Юсеин пък остана без картотека за евротурнирите. Според запознати възможно е бившият играч на Ботев Пловдив да подсили новака Арда Кърджали. Опция е и Дунав Русе.

Очаква се старши треньорът Стойчо Стоев отново да направи промени по състава за домакинството на Витоша Бистрица в понеделник. Голяма част от игралите снощи срещу Валур в Испания ще получат почивка заради дългото пътуване. Със сигурност в състава ще е Козмин Моци, който бе наказан и не игра в Рейкявик, както и Станислав Манолев, който остана без картотека за срещите с Валур.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ