Черно море остави без картотека опитен нападател заради контузия

Черно-море-представяне-34-1200x800-600x340

Нападателят Георги Божилов не е бил картотекиран от Черно море за настоящия сезон. Както е известно, голмайсторът е контузен, като все още няма яснота колко точно ще продължи възстановяването му и как.

Старши треньорът Илиан Илиев на няколко пъти вече обяви, че Божилов се лекува и когато е готов, ще се върне в отбора. Наставникът обаче вече привлече нов нападател – Исмаил Иса. Той разполага в предни позиции и с Жоржиньо. Очаква се в следващите дни да има повече яснота около бъдещето на Георги Божилов. Според запознати прогнозите не са много оптимистични.

В същото време стана ясно, че Илиан Илиев очаква централен защитник от чужбина. С неговото евентуално привличане ще бъде сложен край на селекцията. Става въпрос за бранител с европейски паспорт, но засега няма развитие около идването му на „Тича“. Преди дни Черно море преотстъпи крайния бранител Мартин Костадинов на Дунав Русе.

Варненци продължават с подготовката си за домакинството на Етър. Мачът е в събота от 18:45 часа. Черно море започна отлично сезона с две победи – над Локо Пд с 3:1 у дома и над ЦСКА със същия резултат на „Армията“. Аут за двубоя с виолетовите е бранителят Виктор Попов, който получи червен картон в мача с ЦСКА и бе наказан от дисциплинарната комисия към БФС за една среща. На облекчен режим се готви младокът Лъчезар Йорданов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ