Спартак (Варна) с трансферен удар! Соколите взеха двукратен носител на Купата на България

100 години Спартак Варна (9)

Завърналият се в професионалния футбол Спартак (Варна) привлече най-качественото си попълнение през лятото. Треньорът Деян Божилов обяви, че договор с клуба ще подпише 34-годишния централен защитник Иво Иванов, който е двукратен носител на Купата на България с Берое през 2010-а и 2013-та година и е бивш играч на Левски.

„Иво идва при нас заради мен, и днес или утре ще направи първа тренировка. Добре е, че успяхме да го привлечем, тъй като с опита и качествата си ще внесе сигурност и стабилност в защита, а младите ще израстват край него.”, заяви за ”Петел” Божилов.

За последно Иванов игра за Верея, а през този месец е поддържал форма с Казанлък. Наскоро се е появила възможност бранителят да заиграе в Армения, но трансферът е пропаднал.

Междувременно Божилов съжалява, че са разочаровали своите привърженици с тежката загуба с 0:5 от Нефтохимик на старта във Втора лига. Божилов смята, че са подходили с прекалено голям респект към съперника, но се надява, че ще преодолеят шока от старта и ще покажат друго лице срещу Хебър.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ