Пълен шок на „Армията“! Черно море удари тежко ЦСКА

цска-черно_море3

Черно море шокира ЦСКА насред „Армията“. Моряците победиха с 3:1 и нанесоха много тежък удар по амбициите на червените.

 

Гостите първи обстрелваха вратата на противника, но Черниаускас без проблем улови удара на Родриго. ЦСКА отвърна с шут на Тиаго, който бе спасен от Дюсгеров, както и с две ситуации пред Али Соу. При втората Чорбаджийски бе близо до това да засече топката пред опразнената врата, но се размина с кълбото.

В 18-ата минута Малинов изведе с дълъг пас Соу сам срещу вратаря, но нападателят си поведе твърде дълго топката и тя му бе отнета.

Малко по-късно Черно море поведе. В 23-ата минута Родриго намери Исмаил Иса на лявото крило, той преодоля Нуно Томаш и с хубав фалцов шут не остави шанс на Черниаускас – 1:0 за „моряците“.

Ситуацията съвсем се усложни за „червените“ в 37-ата минута. Минчев центрира, а Стойчо Атанасов се хвърли да пресича паса и игра с ръка. Реферът Кабаков веднага посочи бялата точка, а от нея Родриго хладнокръвно реализира – 2:0 за Черно море.

Още преди почивката Митов предприе смяна и на мястото на Атанасов влезе Жанио Бикел. На полувремето пък Греъм Кери бе заменен от Вив Соломон-Отабор.

ЦСКА започна втората част с натиск, а пропуски направиха Евандро и Али Соу. Вместо обаче да се върнат в мача, „червените“ допуснаха трети гол. В 60-ата минута тимът на Илиан Илиев направи отлична контраатака, а топката бе подадена към Родриго, който от точката на дузпата прати кълбото за трети път в мрежата на домакините.

В този момент феновете вече не издържаха и започнаха да скандират „оставка“ и да освиркват своите любимци.

В 72-ата минута ЦСКА успя да върне един гол. Новото попълнение Тони Уот вкара първото си попадение в родното първенство, след като засече успореден на голлинията пас.

В последните минути младият Виктор Попов получи втори жълт картон и напусна терена преждевременно. В последните секунди Жордао пропусна да вкара четвърти гол при поредната отлична контраатака. В крайна сметка нов гол не падна и „моряците“ си тръгнаха с категоричен успех, докато „червените“ напуснаха терена с наведени глави. Веднага след последния съдийски сигнал започнаха отново викове :оставка“ и освирквания.

Черно море записа втора победа с 3:1 и е поне временно на върха в пълен актив от 6 точки и голова разлика 6:2. ЦСКА пък е само с 1 точка и голова разлика 3:5.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ