УЕФА се смили над България! Затварят само част от „Васил Левски“ за битката с Англия

българия-косово1

Българският национален отбор по футбол получи наказание от УЕФА заради расистки прояви на феновете в двубоите с Косово и Чехия. То обаче е доста по-леко от очакваното и в крайна сметка от централата помилваха родния национален отбор.

Решението на европейската централа гласи, че „лъвовете“ на Красимир Балъков няма да могат да разчитат на пълна подкрепа в двубоите от европейските квалификации срещу Чехия и Англия. Но все пак на трибуните ще има привърженици. Имаше вариант, тъй като това не е първо провинение, България да играе пред празни трибуни един от двата мача. В крайна сметка от УЕФА решиха да затворят само части от стадиона за двете домакинства от евроквалификациите.

За двубоя с чехите, който е на 17 ноември ще има 3000 празни седящи места в сектор „Б“ на националния стадион „Васил Левски“.

За домакинството с Англия, което е на 14 октомври, трябва да бъдат празни 5 хиляди седящи места на националния стадион, като БФС трябва да уточни кои редове ще са празни.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ