Промените в Разград са в ход! Славиша Стоянович вариант за Лудогорец?

ЦСКА Левски 2ро Славиша Стоянович

Сензационен нов старши треньор може да има Лудогорец. Един от вариантите за заместник на Стойчо Стоев е Славиша Стоянович, твърди Котаспорт.

Бившият наставник на Левски е бил забелязан в София, около офисите на боса на родните шампиони Кирил Домусчиев. Предполага се, че визитата му в столицата основно е свързана именно със среща между двамата.

Припомняме, че столът на настоящия наставник на „орлите“ – Стойчо Стоев, се разклати сериозно след снощната издънка с Ференцварош. Разградчани загубиха за втори път от унгарците и отпаднаха от надпреварата.

Любопитно е, че Славиша Стоянович в момента е ангажиран с националния отбор на Латвия, където помощник му е Асен Букарев. Така не е съвсем ясно дали изобщо е възможно назначаването му в родния хегемон и при какви условия евентуално би се случило това.

Освен това, Славиша нееднократно демонстрира любовта си към Левски и „сините“ фенове, които определено няма да му простят, ако започне работа на „Лудогорец Арена“. Днес той ще стиска палци на „Герена“ за любимия си Левски срещу Ружомберок, с което още веднъж показва „синята“ си принадлежност.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ