Няма ли кой да обясни на футболните идиоти от тази снимка!? Вие убивате ЦСКА и Левски

63

Днес Славчо Атанасов, който никога не е ходил на мач в агитка и Цветан Цветанов, по чието време в София убиха Младен Младенов, а той така и не намери кой е хвърлил бомбата върху главата му, презентираха новия закон за футболното хулиганство.

Това е идиотско!

А по-идиотски са само взетите мерки. Те обслужват бутикови фирмени клубчета като Лудогорец на Кирчо с Параходите, като Верея на „Трейс“ с поръчките. Те с 200 души на мач могат да си позволят да издават билетчета с имена, да снимат кой си е седнал на мястото, да правят селфи на полегналите.

За ЦСКА и Левски, за Ботев и Локо в Пловдив това невъзможно! Не и при тази инфраструктура на стадионите. Не и при тази продажба на билети.

Излезе Пламен Марков, ама не този от ЦСКА, а онзи дето продава билети през „Тикетпро“ и им обясни. Как в ден на вечно дерби, в което се продават 10-12 хиляди билета, ще се направят поименни такива!? Кой ненормалник може да си представи, че на Локомотив-Ботев в Пловдив половин час преди мача някой е в състояние да провери личните карти на 6 000 души!?

Зад презентиращите новия закон, седнал Валентин Заяков!? Този, дето феновете трябваше да острижат нула номер, че проигра мястото на волейболна България в световната лига. И той за закона помагал!

Извинявайте, идиотско е! Като всичко в тази държава!

Футболното хулиганство не се решава като тормозите мен да ми проверявате личната карта, когато мачът е почнал. Просто влезте в агитките и арестувайте тези, на които давате пари, за да ви печелят изборите. Защото един такъв май е дал бомбата на онзи дришльо от Левски, дето я хвърли по полицайката.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ