Треньорът на Ружомберок отсече: Левски е отбор със самочувствие, липсата на опит ни спря

Левски-Ружомберок9

Треньорът на Ружомберок Ян Хаспра похвали тима на Левски, който записа втора победа над неговия тим с 2:0 и се класира за следващия кръг на Лига Европа. Давиде Мариани и новото попълнение Дени Алар реализираха за „сините”, които вече са във втория предварителен кръг на турнира.

„Видях един равностоен мач между два класни отбори. Този отбор, който вкара първи, той печели в такива мачове. Така бе и в първия мач. Създадохме няколко положения, но не успяхме да ги реализираме и затова загубихме”, коментира специалистът.

„На практика ни липсва опит. Това, което ни спря и днес, и в първия мач е опитът. Ако имахме повече опит, можеше да вкараме. Можем само да поздравим нашия съперник. Ние трябва да продължим напред и да продължим да израстваме”, продължи той.

„Видях един отбор на Левски със самочувствие. Отбор, който владее играта. Много съм любопитен да видя как ще играе Левски, ако допусне първи гол. Може би няма да видим Левски да разиграва с такова самочувствие”, каза още наставникът на Ружомберок.
Вчера на пресконференцията Хаспра сподели, че е бил привърженик на Левски, но днес стана ясно, че се е получила грешка при превода.

„Може би е станала грешка при превода. Фен съм на българския футбол като цяло, особено през 90 години, когато бяхте на върха на европейския и световния футбол, когато имахте играчи, като Христо Стоичков, Пенев, Красимир Балъков и другите. Пожелавам ви отново да се върнете на върха”, завърши специалистът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ