Стоев го отнася след провала с ШЛ! Спрягат Любо Пенев, Херо и Белия за горещия стол в Лудогорец

лудогорец-ференцварош4

“Лудогорец” отново спря по пътя към групите на Шампионската лига още след първата крачка. Българският първенец през последните 8 години загуби 2:3 у дома от “Ференцварош” и след като първият мач в Будапеща завърши също с победа 2:1 за унгарците, ще опита реванш в Лига Европа.

Със сигурност провалът в Шампионската лига ще предизвика гнева на собственика Кирил Домусчиев.

Най-вероятно ще го отнесе старши треньорът Стойчо Стоев, който ще бъде помолен да си подаде оставката, а ако не го направи, ще бъде уволнен.

Че той има проблеми с играчите, стана ясно най-вече при смяната на Марселиньо. Натурализираният бразилец напусна терена с иронична усмивка, предназначена за наставника, която не слезе от лицето му и на резервната скамейка.

За поста на Стоев има три кандидатури, твърдят запознати – на Любослав Пенев, който си тръгна от ЦСКА в края на миналия сезон, Николай Киров, направил чудеса с “Ботев” (Пд), но уволнен след загубата от “Локо” (Пд) във финала за купата на България, и Димитър Димитров-Херо, който бе вече веднъж начело на тима.

„24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ