ЦСКА си уреди мачове с Осиек! Армейците с безлично нулево реми в Подгорица

409291af33717d0ecb9348e3c0eed809.image.960x679

ЦСКА завърши наравно 0:0 с Титоград в реванша в Подгорица и с общ резултат 4:0 се класира за втория квалификационен кръг на Лига Европа. Там червените ще се изправят срещу хърватския Осиек.

Играта през първото полувреме бе равностойна, а ЦСКА не създаде нито едно сериозно положение за гол. Домакините бяха далеч по-близо до попадението, но нацелиха напречната греда зад Витаутас Черниаускас. Това се случи в 16-ата минута, когато Чинеду проби отдясно и подаде по земя към Джалович, който шутира без забавяне с десния крак от близка дистанция, но нямаше късмет, пращайки топката в гредата.

В 29-ата минута Кери центрира опасно от фаул, но първо Евандро, а след това и Гълъбов се разминаха с топката пред вратата на Титоград. Три минути след това отбраната на „армейците“ се пропука и се наложи Черниаускас да спасява с блестящ рефлекс удар на Павлович. До края на първата част не се случи нищо интересно пред някоя от вратите.

„Армейците“ бяха далеч по-активни след почивката и имаха повече шансове да стигнат до победен гол. Втората част започна с мощен шут от фаул на Геръм Кери, но вратарят Саша Иванович изби в корнер. Ирландецът продължи най-сериозно да тормози противниковата отбрана, но мерникът му не бе точен на още два пъти.

В 63-ата минута играчите на Добромир Митов изтърваха най-сериозното си положение до момента за гол. Евандро нахлу отляво в наказателното поле след двойно подаване с Жеферсон и пусна топката покрай стража Иванович, но тя не посети мрежата на домакините, а мина встрани от вратата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ