Капитанът на Левски преди реванша с Ружомберок: Битката ще е по-тежка от предишната

15632514082

Капитанът на Левски Живко Миланов навърши 35 години вчера, когато беше 90 минути на терена при победата с 4:1 над Дунав в Русе. За опитния защитник това беше мач №200 в родния елит, всичките с екипа на „сините“. Опитният бранител получи специална награда от шефовете на клуба-домакин, но заяви, че време за почерпки и купони няма.

Миланов и съотборниците му насочват сили към реванша с Ружомберок от Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 19:30 часа. Левски спечели с 2:0 в Словакия.

„Благодаря на момчетата за изразителната победа, но няма време за почерпки. Чувствам се добре на 35, ще видим как ще е занапред. Забравяме рождени дни и победи, защото предстои мач с Ружомберок, към който се насочваме директно“, заяви Миланов и анализира битката в Русе.

„Има още какво да се желае, не сме в оптимална форма“, каза притеснителните думи за „синя“ България опитният защитник.

„Теренът в Русе беше доста тежък, защото цял ден валя. На места имаше и локви. Важното е, че победихме и зарадвахме привържениците си“, добави десният бранител и говори за предстоящия мач с Ружомберок.

„Готови сме за тази битка, но трябва да осъзнаем, че тя ще е по-тежка от предишната. И това е така, защото нашите фенове няма да бъдат на трибуните. Много трудно се играе на празен стадион, но се надявам да излезем победители“, заяви Миланов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ