В Австрия тръбят: Алар не изгарял от желание да подпише с Левски

_MG_2921

След турбулентния сезон, който връхлетя австрийския гранд Рапид Виена, то нападателят Дени Алар напусна „зелено-белите” и премина под наем в българския Левски.

Стрелецът отбеляза шест гола в 31 мача, като дори гледа мачовете от австрийските плейофи в шампионата точно от скамейката.
Въпреки това австрийската медия Heute.at пише в днешния си брой, че 26-кратният шампион на България далеч не е бил първият избор за Алар. 29-годишният футболист силно е желаел да се завърне в отбора на Щурм Грац – отборът, който е причината Алар да премине в Рапид, след като вкара 41 гола за отбора от Грац за двата сезона, превръщайки се в любимец на публиката.

Все пак Алар напусна Щурм, което разгневи привържениците на отбора, след като премина в Рапид. По-късно футболистът е признал пред близки до клуба, че това негово решение е било грешно и е поискан да се разкара от Хютелдорф, мястото, където се намира стадиона на Рапид Виена.

Друго издание от страната пък пише, че изборът на Дени Алар бил ограничен, въпреки че е изявил желанието си да се завърне в Грац, като единствената опция пред него е бил именно българския Левски. Наемът на Алар с отбора от „Георги Аспарухов” изтича през лятото на 2020-а година, след което може да продължи да играе за „сините”, ако Левски заплати трансферна сума към Рапид.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ