Футболист №1 на България за 2013 г. дебютира за новия си клуб

15631777422

Вихрен записа убедителна победа с 4:0 при визитата си на новака в Югозападната Трета лига Перун (Кресна). Старшията на гостите Здравко Лазаров заложи в началото на мача на по-опитните в състава на „детелините“. Първи игрови минути с новия си клуб записа и Футболист №1 на България за 2013 г. Иван Иванов, пише struma.bg. Русия бе един от малцината в зелено, които останаха на терена в Кресна до края.

Гостите от Сандански поведоха в резултата още в 3-ата минута чрез Александър Якимов. В 7-ата поради фаул в атака бе отменен гол на Кристиян Николов от Вихрен. Малко по-късно последва шут на Атанас Чипилов, спасен от стража на Перун Любомир Георгиев, а в 13-ата минута добра атака на перуните завърши с пас отляво към капитана Благовест Ангелов, който бе изпреварен в решителния момент от Симеон Симеонов.

В 24-ата Н. Георгиев успя технично да прехвърли кресненския страж – 0:2. На два пъти в рамките на две минути Георгиев спаси голови шутове на Чипилов, а в 31-ата разликата стана класическа. В центъра на събитията се оказа майсторско взаимодействие между съфамилниците Георгиеви в състава на Електричката, при което Никола центрира към Валери и капитанът стреля мощно в мрежата на Перун – 0:3.

Добра акция на Ивайло Лазаров дълбоко по левия фланг в 42-ата минута завърши с връщане на топката към Кристиян Николов, който с мощен удар нарпави 0:4.

През второто полувреме имаше множество смени в двата отбора, а нов гол не падна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ