Титулярното място на Чорбаджийски изстива?! На „Армията“ готвят и вратарска рокада

цска-етър28

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново е под сериозен въпрос. Бившият капитан на ЦСКА пропусна мача с Титоград в Лига Европа заради наказание, но бе в стартовите единадесет при домакинското равенство с Етър (2:2). Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго на пейката.

Чорбаджийски остави твърде леко Даниел Младенов да мине покрай него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, като освен това показа и пълна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко ситуации. Централният бранител бе понижен до резерва от Любослав Пенев миналия есзон, но се завърна в състава веднага след неговото уволнение. Сега обаче той отново разочарова и някои от шефовете са готови да се разделят с него при първа възможност. Той обаче е любимец на собственика и засега това е единственото, което го спасява.

Не е изключено в някои от следващите мачове на ЦСКА да има рокада и на вратата, където да застане новото попълнение Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черниаускас, но се очаква скоро да получи своя шанс да покаже на какво е способен. Само от него зависи дали ще успее да се възползва от отворилата му се възможност.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ