Гадже бетонира бразилец в Локо (Пловдив)

елитон

Футболист на Локомотив (Пд) изживява истински ренесанс на „Лаута“ заради гадже. Бразилецът Елитон Жуниор си е намерил приятелка в Пловдив и покрай нея е вдигнал много формата си. Става дума за нашенка, която е дъщеря на сравнително популярен местен бизнесмен. „Елитон сякаш е различен човек. Вече е усмихнат и не му липсва толкова Бразилия. Много по-съвестен е в тренировките и скоро дори може да се пребори за титулярния състав“, разказаха от „Лаута“.

Припомняме, че атакуващият халф беше пред изгонване от Локомотив (Пд), след като не успяваше да развие потенциала си. Самият Елитон също искаше да напусне клуба, защото не можеше да се аклиматизира към обстановката в България и родната му Бразилия много му липсваше. Дори в един момент през миналия сезон той си беше събрал багажа и искаше да напуска клуба.

Сега обаче Жуниор дори не си и помисля да си тръгва. Плеймейкърът има и италиански паспорт и принципно е сред най-конвертируемите футболисти на Локомотив (Пд). Спортно-техническото ръководство на тима вярва, че бразилецът има качества да играе важна роля за отбора, а любовната афера му се отразява изключително положително.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ