Левски вдига Алар за реванша с Ружомберок

_MG_2921

Днес централният нападател на Левски Дени Алар, ще бъде подложен на фитнес тест, който ще покаже как върви лечението му . На „Герена“ вярват, че 29-годишният нападател ще бъде готов за реванша с Ружомберок.

Алар бе закупен от Рапид Виена. Той имаше проблеми с прасеца и поради това не взе участие в нито една от контролите, пропусна и визитата в Словакия от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Петър Хубчев възлага големи надежди на Алар. Футболистът дори разкри, че двамата са си обещали той да си върне формата от сезон 2017/18, когато с екипа на Щурм Грац отбелязва 20 гола в австрийската Бундеслига. Надали Алар ще бъде рискувай в двубоя срещу Дунав от първия кръг на първенството. Сините гостуват в Русе в понеделник, 15 юли, от 20:30 часа.

За реванша с Ружомберок на разположение на Хубчев ще е и друг играч за върха на атаката – Станислав Костов. Той не игра в четвъртък вечерта заради наказание.

За 18 юли обаче няма да е готов вратарят Николай Михайлов. Той се възстановява от контузия в коляното.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ