Царско село представи опитен бранител

960-600-martin-kavdanski-carsko-selo-2019-iuli-transfer-predstaviane

Опитният централен защитник Мартин Кавдански вече е част от ФК Царско село. Той подписа договор с елитния клуб и бе картотекиран за първия шампионатен мач срещу Лудогорец в събота.

За последно Мартин Кавдански бе част от Ботев Враца, през пролетта на миналия сезон, като игра в 10 мача и реализира два гола. Сега той избра да продължи кариерата си в Царско село.

Мартин Кавдански е на 32 години, юноша на Левски. Той стартира кариерата си в тогавашната А група през сезон 2007/2008 като част от състава на Славия. След това последователно преминава през отборите на Локомотив Мездра, Локомотив Пловдив, Берое, отново Локомотив Пловдив, Черноморец Бургас, македонския Шкендия Тетово, Марек, албанския Тирана, отново Локомотив Пловдив и Локомотив Горна Оряховица. Преди завръщането си в България този сезон Кавдански бе част от френския Клермон Фут.

В Първа лига на България Кавдански има изиграни 147 мача с 11 гола и две асистенции. С отбора на Шкендия Тетово има записани мачове в европейските клубни турнири.

„Радвам се, че съм в Царско село. Първите впечатления са отлични – условия, колектив, организация. Мисля, че имаме потенциала да направим един добър сезон. Благодаря на собственика Стойне Манолов, който се погрижи трансфера да стане факт“, заяви Кавдански.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ