ЦСКА няма спирка! Армейците избират между петима защитници за ново попълнение

цска-титоград3

ЦСКА почти сигурно ще привлече още един футболист. Червените може да вземат универсален бранител, който действа в центъра и отдясно на защитата. В щаба искат да засилят още дълбочината в задни позиции. Така в момента напълно здрав десен бек е само Стойчо Атанасов, докато Иван Турицов се възстановява от контузия. Треньорите са поискали да минат първите 3 официални мача – двата с Титоград и този с Етър, за да преценят дали тимът се нуждае от още попълнения и на кои конкретно постове е най-наложително да се вземат такива. Според информация на „Тема Спорт“ в полезрението на ЦСКА има поне 5 защитници, като клубът вече е сондирал възможността да привлече някого от тях.

В последните дни в медийното пространство се завъртяха няколко имена като потенциални попълнения на ЦСКА. За бранител се спряга ексиграчът на Левски Алекс Перес, който за последно е бил във втородивизионния Спортинг Хихон. Той действа в центъра на защитата. Перес обаче няма мач от края на март, тъй като договорът му е изтичал. Предвид че му липсва пълноценна лятна подготовка, изглежда малко вероятно ЦСКА да го привлече.

Друг вариант е Ивайло Чочев, който бе трансфериран от ЦСКА в Палермо през лятото на 2013 г. Италианският клуб обаче на практика е във фалит и Чочев най-вероятно ще стане свободен агент. Появи се информация, че е желан от Пескара, но и ЦСКА проявявал интерес към него. Чочев счупи капачка в евроквалификацията с Черна гора през март и според информация на „Тема Спорт“ няма да играе поне до края на годината.

Вчера в италианската медия Тутомеркатоуеб пък се появи публикация, според която ЦСКА е близо до привличането на 30-годишния халф Бруно Висенте. За последно той е бил в третодивизионния италиански Юве Стабия, като кариерата му е минала по ниските дивизии на Ботуша. Играл е също за Ботев Враца през 2012/13 г. (22/0) и словенския Горица през 2013/14 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ