Трансферна цел на Левски преподписа с Берое

DSC_2981-1200x675

Берое продължава своята политика за запазване на основните си играчи и Александър Василев преподписа нов дългосрочен договор с клуба, информира официалният сайт на заралии.

Играчът завоюва своето основно място в състава през изминалия сезон и показа страхотни игри, които допринесоха за доброто класиране и четвъртото място през миналата кампания. Василев доказа, че е един от най-добрите играчи в българското първенство на своята позиция и ръководството на тима изразява своето задоволство от постигнатото споразумение. Наскоро се появи информация, че Василев е силно желан от Левски, но явно бъдещето му ще продължи да бъде свързано с Берое.

Александър Василев е на 24 г., бивш младежки национал на България и има повиквателни и за представителния отбор на страната. Той има 50 мача за „Берое“, в които е отбелязал 2 гола.
Във връзка с появилите се спекулации в медиите ПФК Берое уточнява, че Педро Еуженио е футболист с действащ договор с клуба и бъдещето му към този момент е свързано с нашия тим.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ