Ференцварош удари Лудогорец! Разградчани чакат тежък реванш

лудогорец2

Лудогорец загуби от унгарския първенец Ференцварош в мач от първия предварителен кръг на Шампионската лига. Разградчани отстъпиха с минималното 1:2 пред близо 22 000 души на стадион „Групама Арена” в Будапеща. Голът на чужд терен запазва шансовете на Лудогорец за класиране във втория кръг.

Двубоят в Будепеща започна кошмарно за „орлите“, след като домакините успяха да поведат рано. В шестата минута Токмак Нгуен се разписа във вратата на Пламен Илиев, след като успя да изпревари в наказателното поле Джордан Икоко, който се намеси неразчетено след центриране на Ловренчич отдясно – 1:0.

В 31-ата минута Якуб Швиерчок изравни – 1:1. Полякът довкара отблизо топката, която беше отразена от вратаря Дибус след силен удар на Чибота. В 65-ата Ференцварош отново дръпна в резултата. Точен за 2:1 беше Олександър Зубков.

Крайният победител, който ще продължи във втория квалификационен кръг на Шампионската лига, ще бъде определен на реванша в Разград – на 17 юли от 20:30 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ