Хубчев предупреди: Очаква ни една сериозна битка

левски-петър-хубчев2

Наставникът на Левски – Петър Хубчев даде официалната си пресконференция преди утрешния двубой между Ружемберок и „сините“ в първия предварителен кръг на Лига Европа.

„Естествено искаме да играем нападателно и ще направим всичко възможно, за да спечелим“

„Очакваме един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения. Очаква ни една сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение в мен. Изиграхме четири добри мача в подготовката. Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола“, започна треньорът на „сините“.

„Главата ни трябва да е чиста и трябва да мислим през всичките 90 минути. Подхождаме в зависимост с това срещу какъв отбор се изправяме. Ние едва ли можем да правим много промени и ротации. Имаме една сигурност за утре“, добави още той.

„Има няколко човека, на които трябва да се обърне внимание. Хубаво е, че имам футболисти, които мога да използвам на няколко позиции. Всички момчета се влагаха в подготовката. Ще видим утре колко е готов и Мазурек. Харесва ми мисленето на Миланов. Трябва да се мисли за мача утре и за тренировката, а не за групите и за шампионската титла“, завърши Петър Хубчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ