Треньорът на Титоград: Имаме за какво да съжаляваме, пропуснахме си шансовете

цска-титоград9

Ветеранът начело на черногорския ОФК Титоград Драголюб Джуретич изрази съжалението си от получения резултат в първия мач с ЦСКА от първия квалификационен кръг на Лига Европа. „Романтиците“ загубиха с 0:4, но почти до края на първата част на мача се държаха и играха бойко.

„Доволен съм от представянето ни във физически план. Играхме много добре през първото полувреме, трудихме се много и през по-голямата част успяхме да парираме натиска на съперника. Имахме своите шансове, но не успяхме да ги използваме и домакинът ни наказа.“

„Затова определено имаме за какво да съжаляваме. Стояхме добре, но получихме два бързи гола и тогава всичко се срина в играта ни и домакините използваха своите шансове, за да вземат голяма преднина до края“, заяви Джуретич.
Реваншът в Черна гора е след седмица, но още след първия мач е ясно, че „червените“ са крайните победители и ще играят във втория кръг с хърватския Осиек.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ