Левски отново се прицели в италиански нападател

Сектор Б Левски 4

Левски не се е отказал от възможността да привлече италианския нападател Матиа Монтини, твърдят в Румъния. 27-годишният стрелец има договор с Динамо Букурещ за още един сезон и за него трябва да бъде плащана трансферна сума. През изминалата кампания Монтини вкара 13 попадения за червените кучета в първенството.

Ако го иска, Левски ще трябва да извади доста сериозна оферта. Това заяви треньорът на Динамо. Освен Алар Левски ще се подсили с още един таран. От „Герена“ преговаряха за национала на Кюрасао Рангело Янга, който е собственост на Астана. Вчера нападателят обаче игра за казахстанския клуб в Шампионската лига, което намалява шансовете за евентуален трансфер. Затова и сините вече са задействали други опции за играч на върха на атаката.

Освен нападател треньорът Петър Хубчев иска Левски да вземе крило и ляв бек. Мирча Редник. „Матиа има предложение от Израел. То е от Макаби Тел Авив. Този клуб ни дава 800 хиляди евро за правата на играча, но повече не мога да кажа. Интерес към него има и от Левски“, заяви наставникът пред digisport.ro.

През лятото сините взеха австриеца Дени Алар. Той дойде под наем от австрийския Рапид Виена за един сезон, като в договора между двете страни има опция за откупуването му.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ