Сериозен удар за Хубчев преди официалния му дебют! Ники Михайлов се контузи

Ники Михайлов Цска Левски 35

Треньорът на Левски Петър Хубчев получи много неприятна новина преди първия мач от Лига Европа. Титулярният вратар Николай Михайлов е с контузия и пропуска първата среща с Ружомберок, която е в четвъртък, както и гостуването на Дунав в Русе от първия кръг на родното първенство, съобщава „Спортал“.

Тази сутрин 31-годишният футболист минал ядрено-магнитен резонанс преди представянето на новата фланелка за сезон 2019/2020 година, на което демонстрира вратарския екип за тази кампания пред медиите. Прегледът е показал, че Михайлов има разтежение първа степен на връзката на дясното коляно и възпаление.

Стражът ще бъде на линия до 10-15 дни. Нищо чудно той да играе на инжекции на 18 юли в реванша със словаците на стадион „Георги Аспарухов“, ако това е наложително. По-голяма е вероятността обаче Михайлов да пропусне двата мача със словаците, както и първите две гостувания от Първа лига.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ