Капитанът на Титоград се закани на ЦСКА: Ще дадем най-доброто от себе си

mirko-raichevich

Играчите на Титоград тръгнаха към София вчера рано сутринта. Те имаха дълго пътуване, като летяха от Подгорица до Белград, след което се придвижиха с автобус до родната столица. Тимът отседна в хотел „Маринела“.

Капитанът на черногорците Мирко Райчевич (37 г., бивш играч на Будучност, Зоря Луганск и Черноморец Одеса) говори пред клубния сайт: „Ще дадем най-доброто от себе си, за да направим живота на съперника черен. Резултатът в двойката трябва да е непредвидим до последно“, заяви Райчевич, който има около 400 мача на професионално ниво.

Треньорът Драголюб Джуретич взе група от 19 футболисти. „Играем срещу огромен клуб, с много по-голям бюджет от нашия. Вярвам, обаче, че ще намерим начини да им противодействаме по нашите способности. Разучили сме ги, знаем какво да очакваме. ЦСКА наглед плаши с атакуващата си мощ, но не е невъзможно да бъдат спрени. Ще видим какво ще стане, дано си тръгнем с добър резултат от България“, каза Джуретич.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ