Педро Еуженио пак гледа към изхода в Берое

Берое Витоша Рубен Бригидо Педро Еуженио

Португалецът Педро Еуженио от­ново се приближава до изхода в Берое. Няколко клуба про­явяват сериозен ин­терес към крилото, който след завръ­щането си под Аяз­мото през зимата изигра силни мачо­ве със зеления екип. Футболистът е поискал трансфер, но засега от ръководст­вото не са склонни отново да го изпус­кат. Еуженио под­нови договора си със заралии преди края на миналия се­зон, а откупната му клауза е в размер на около 100 000 лева. Вероятно това е причината крилото да не беше включен в групата на Берое за последната кон­трола срещу Царско село в събота.

Еуженио се върна в Стара Загора след неособено успешен период в турския Алтай. Той бе силно желан и от Ботев (Пловдив) и Левски, но в крайна сметка избра да се присъе­дини към форма­цията на Алексан­дър Томаш.

Игра­лият като юноша за Бенфика и Спортинг Лисабон фут­болист направи доб­ра кариера в Бъл­гария с екипите на Хасково, Черно море, Верея и Бе­рое. Той обаче вече е на 29 години и разглежда внима­телно всяка възможност да изкара по-добри пари.

„Меридиан мач“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ