Ужасяваща новина! Легендарен футболист се самоуби

Свещ

Легендарният футболист от близкото минало на Локомотив (Мездра) Ваклин Добрев е сложил край на живота си днес преди обед, пише medianews.bg. Трагичният инцидент е станал около 9:00 часа. Известният спортен деятел и предприемач, който страдаше от тежко онкологично заболяване, се е прострелял с пушка в дома си и малко по-късно е починал.

Ваклин Добрев е роден на 18 август 1951 г. Дългогодишен футболист на Металург – Елисейна, ЖСК – Металург и Локомотив (Мездра) в Северната „Б“ РФГ през периода 1972 – 1980 г. Преди това облича екипите на Стрела – Старо село, юношите на Ботев – Враца, АДФ Сливен, Левски – Лом и Ботев – Козлодуй. Офанзивен халф, един от изявените реализатори на отборите, в които играе.

След приключване на спортната си кариера е член на Управителния съвет на ФК Локомотив (Мездра) през първото десетилетие на този век. Занимава се с частен бизнес, създател и бивш собственик е на Хотелски комплекс „Ваклинов“ (сега „Долче вита“).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ