Последната контрола за ЦСКА в Австрия! Армейците срещат хегемона Ред Бул Залцбург

cska9

ЦСКА ще изиграе днес от 19:30 часа последната си кон­трола от лагера в Австрия. Съ­перник е местният гранд и хе­гемон в последните години Ред Бул Залцбург. И ако за армейци­те подготовката е към своя край, то за австрийците тя тепърва започва. Залцбург се събра за първа тренировка на 24 юни, като първата контро­ла бе 5 дни по-късно. Тимът победи с 3:0 немския аматьорски Кирханшьоринг. Головете вкараха Холанд от дузпа (44), Айгнер (67) и Ниангбо (73). Спарингът с ЦСКА ще е едва втори за РБ Залцбург, като доста от основните играчи, сред които Юнузович, Рамальо и Антоан Бернед, се очаква да пропуснат срещата, тъй като имаха по-дълга почивка.

След мача с чер­вените следват проверки с Арсенал Тула, Фейенорд, Сивасспор и Челси. Мачът с лондон­чани ще е официалното пред­ставяне на тима за новия се­зон. Двубоят е на 31 юли, макар че първият кръг на австрийска­та Бундеслига е на 26 юли, кога­то Залцбург гостува на Рапид Виена, а седмица по-рано играе с Парндорф в първия кръг за Ку­пата на Австрия.

Начело на отбора е америка­нецът Джеси Марш. Той пое тима на 6 юни, като преди то­ва бе помощник в друг отбор от фамилията на Ред Бул – то­зи от Лайпциг.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ