Акрапович отсече: Искам Суперкупата, но няма да предприемам излишни рискове

ЦСКА Локомотив Пловдив (20)

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович е категоричен, че иска трофея за Суперкупата, но предпочита успех в Лига Европа срещу Радник Биелина или Спартак Търнава.

„Не подценяваме нито един мач. Подходът ни е изключително сериозен и искаме да зарадваме феновете. Виждам амбиция в играчите си и това ме радва. Аз лично обаче няма да предприемам излишни рискове. Със сигурност няма да пусна в игра никой, ако не съм убеден, че е напълно здрав и няма опасност да остане извън сметките ни за следващите изключително важни двубои, които ни предстоят“, категоричен бе босненецът, провокиран от въпрос за състоянието на някои от играчите му.

С проблеми преди двубоя е героят от финала за Купата Ален Ожболт.

На тренировката в неделя словенецът е дал сигнал, че ще може да играе в мача с шампионите, но Акрапович ще се съобрази с мнението на лекаря след последните занимания.

Със сигурност се отлага и официалният дебют на новото попълнение Давид Малембана. За него е приготвен тригодишен договор, но той ще бъде уреден чак за евробитките.

В момента му е предписана почивка, защото е получил удар в коляното и има риск при нов такъв да се стигне до сериозна травма, пише „Меридиан мач“.

Стивън Езе обаче вече е преодолял болките след сблъсъка със съотборник по време на последната контрола на тима, в която „черно-белите“ стигнаха до 1:1 с Македония Гьорче Петров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ