ЦСКА 1948 обяви поредно ново попълнение

960-600-kristiian-peshov-cska-1948-2019-iuli-transfer-predstaviane

Втородивизионният ЦСКА 1948 продължава да демонстрира ясно амбициите си за промоция в елита, която ще преследва хода на сезон 2019/2020. Отборът днес обяви поредното си ново попълнение в лицето на офанзивния халф Кристиян Пешов.

Ето какво гласи официалното обявление по повода:

Още едно армейско сърце се прибра у дома! Кристиян Пешов подписа договор за 1,5 години с ЦСКА. Припомняме, той беше привлечен през зимната пауза под наем от Славия, но получи тежка контузия още в контролите и не записа официален мач.

Офанзивният халф разтрогна контракта си с „белите“ и се завръща при нас като свободен агент. „Изключително съм щастлив да се прибера в клуба, който е мой дом. Чувствам се така, все едно не съм напускал ЦСКА. Възстановяването върви по план, след 3 месеца трябва да съм готов за тренировки по прогноза на лекарите“, сподели Пешов.

Припомняме, 22-годишният футболист е роден в софийския квартал Слатина – на минути от комплекс „Червено знаме“, където започва да тренира от дете. Преминава през всички формации на академията на ЦСКА, като треньори са му куп от емблематичните имена в армейската история. Крис има мачове за младежкия национален тим.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ