Арда слага край на селекцията! Новакът в елита се разделя с поне трима

IMG-10861068f69217daefa5ea01468f34c8-V3-960x650

Президентът на Арда (Кърджали) Петър Пешев обяви край на селекцията за дебютното участие на отбора в елита. Днес кърджалийци ще представят и последното си ново попълнение. Това е португалецът Жоао Аморим. Той пристигна в събота и мина прегледи, а днес ще парафира с клуба за 2 години.

До този момент Арда подписа договори с цели 11 нови играчи – Николай Банков, Александър Георгиев, Венцислав Василев, Дарко Глишич, Илиша Сам, Румян Овсепян, Емил Мартинов, Радослав Димитров, Ивайло Димитров, Зоран Гаич и Димитър Атанасов. Последният бе даден под наем на Ботев (Гълъбово).

„Приключихмее със селекцията. Като изключим Димитър Атанасов групата ни е от 27 души. Треньорът Стамен Белчев ще прецени дали ще я намали и с колко играчи“, коментира Пешев пред „Тема Спорт“.

Почти сигурно Арда ще се раздели с поне трима играчи. Очаква се бразилецът Лукас Мартинс да бъде освободен. Той бе взет при влизането във Втора лига, но така и не показа нужното развитие. Митко Плахов и Петър Христов пък ще бъдат преотстъпени в друг отбор, като треньорският щаб ще следи развитието им.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ