Левски вдигна мерника на румънец! Сините търсят хора да подсилят скаутското звено

15618746531

Левски отново може да остане без скаут. „Сините“ са вдигнали мерника на Богдан Патрашку. Причината за това са разминаванията, които се получиха в селекцията на тима, пише „Меридиан Мач“.

Както е известно, на „Герена“ отхвърлиха играчите, които им бяха предложени от мениджърската агенция на Йоан Бекали. Така те трябваше изцяло наново да търсят попълнения. Патрашку дойде на „Герена“ именно с протекциите на Бекали, който го похвали, че е работил отлично във фирмата му. Според запознати бившият играч на Литекс е бил и изолиран от трансферите, които се правят в момента.

Очаква се Левски да търси хора за скаутското звено, което Петър Хубчев обяви за едно от най-важните в клуба. Треньорът беше категоричен, че Левски има нужда от специалисти, които вече да работят по зимната селекция. Освен това ще трябват и такива, които само да се занимават с изявите на съперниците у нас и чужбина.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ