Гърци измъкнаха крило под носа на Левски

левски-петър-хубчев3

Елитният гръцки ОФИ Крит изпревари Левски за подписа на португалското крило Лисандро Семедо. Новината съобщава изданието Noticiasao-minuto.

Въпросният футболист е на 23 години и е собственост на холандския Фортуна Ситард. През миналия сезон Семедо има 28 мача и 3 гола в Ередивизие, а сега ще играе под наем в тима от остров Крит. Преди това футболистът с корени от Кабо Верде, който е минал през школите на Спортинг Лисабон и Рединг, е играл за АЕЗ Закакику и Аполон Лимасол. От сезон 2017/18 е част от Фортуна Ситард, където първо е под наем, а след това е бил купен.

Не е тайна, че Левски усилено търси подкрепления в офанзивен план. До момента през лятото „сините“ привлякоха вратаря Милан Миятович, гръцкия защитник Янис Каргас, аржентинския халф Франко Мазурек и нападателя Дени Алар. Със сигурност през следващите дни от „Герена“ ще обявят привличането на един или двама нови играчи.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ