Лудогорец набеляза нова трансферна цел! Разградчани започнаха преговори с бразилец

Лудогорец - стадион - фенове

Въпреки че се подсили с пет изключително класни нови попълнения, шампионът Лудогорец явно няма намерение да спира с лятната селекция. Само часове след като беше осигурен подписът на сенегалския халф Стефан Баджи, сега разградчани са се насочили и към изключително класен ляв бек.

Това е бразилецът Кажу, който е собственост на бившия клуб на легендата Пеле – Сантос. За интереса към него вече ви информирахме, но сега „орлите“ са предприели по-сериозни крачки и са стартирали преговорите с бразилския гранд, съобщава Gazeta Esportiva.

Самият Кажу е заинтригуван от такава опция, но все пак е пожелал да получи още няколко дни, за да убеди наставника Хорхе Сампаоли, че заслужава нов договор с отбора. Ако не успее да го стори, се очаква да бъде продаден именно на родния първенец.
Въпреки че е бивш малдежки национал на Бразилия с цели 11 мача в тази гарнитура, крайният бранител не би трябвало да струва много скъпо. Той има договор със Сантос само до края на 2019 г. Кажу изкара миналата кампания под наем в АПОЕЛ Никозия в Кипър, но се прибра в родината си с идеята да впечатли Сампаоли. Ако това не се случи, ще поеме отново към Европа.

Иначе след по-малко от месец южноамериканецът ще навърши 24 години, като прави официалния си дебют в мъжкия отбор на Сантос през 2014 г. Оттогава е изиграл 29 мача за един от най-големите колоси на бразилския футбол.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ