Колумбийско дуо пред подпис с Витоша (Бистрица)

Витоша Бистрица Верея 6

Двама колумбийци са на път да подсилят за новия сезон Витоша Бистрица. „Бистришките тигри“ са на финалната права в преговорите за 25-годишния Карлос Риаскос. Основната позиция на бившия играч на Атлетико Хуила е десен бек, но също така може да играе като дясно крило или отляво на отбраната.

Пробен период във Витоша кара 25-годишният Кристиан Андрес Паломеке. Той е еднакво добър по двете крила и има във визитката си 20 мача и 2 гола за различните младежки формации на южноамериканската страна. Паломеке, който е играл в Алианса Петролера, Онсе Калдас, Ла Екуидад и аржентинския Колон, е носител на младежката Копа Америка през 2013 г., където е съотборник на настоящите звезди на южноамериканския футбол Хуан Кинтеро и Мигел Борха.

Междувременно Витоша освободи и Радко Мутафчийски. Преди това от тима бяха освободени Иван Вълчанов, Петко Цанков, Юлиян Попев, Стефан Христов, Ивайло Лазаров и Наско Милев.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ